In samenwerking met VVN Amstelveen Amstelland (Veilig Verkeer Nederland) houdt wijkcentrum De Meent op zaterdag 15 december een zogenoemde “Fiets oké” dag. Men kan van 12.00 tot 17.00 uur in het Ontmoetingscentrum terecht om zijn fiets te laten controleren.

Het gaat daarbij om een aantal punten om veilig het verkeer in te gaan. In deze donkere dagen is er natuurlijk speciale aandacht voor de verlichting. Na inspectie krijgt men een kaart waarop de eventuele aandachtspunten staan. Is de fiets helemaal in orde, dan krijgt men daarnaast ook een “oké” sticker.

De eerste 50 bezoekers krijgen tevens een gratis fietsverlichtingsset.  De actie is vooral bedoeld voor kinderen. In dat verband zijn leerlingen via de Pionier, De Schakel en de Willem Alexanderschool benaderd.

Maar ook andere kinderen, ouders en grootouders zijn van harte welkom, meldt VVN.

 

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.