Mick Wilson treedt vrijdagavond 14 december (19.30 uur)  speelt in ANNA, de voormalige Annakerk aan de Amsterdamseweg 22. Hij is vooral bekend als voormalig leadzanger bij de Britse rockgroep 10cc.

De band was zeer populair in de jaren 80 met nummers als I’m not in love en The things we do for love. Tijdens het akoestische concert in ANNA speelt hij naast 10cc-hits, nummers van zijn soloalbum So The Story Goes. Hij schreef en produceerde ze samen met Graham Gouldman van 10cc.

Wilson speelt in Anna percussie, gitaar en keyboards. In de jaren 80 tekende hij een contract bij Virgin en werd vervolgens gevraagd mee te spelen (zowel live als op albums) met artiesten als Lionel Richie, Alice Cooper, Kylie Minogue, Alison Moyet, Chris Rea en Cher.

Na een akoestisch optreden met Graham Gouldman, werd hij frontman van 10cc. Er volgde veel en wereldwijde optredens met 10cc. In 2011 maakte hij zijn eerste soloalbum So The Story Goes. Tickets via www.ticketmaster.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.