Op Buitenplaats Wester-Amstel aan de Amsteldijk-Noord 55 wordt zondagmiddag 25 november om 15.00 uur weer een huisconcert gegeven. Deze keer spelen de prijswinnaars van het Prinses Christina Concours. Dat zijn Mayte Levenbach-viool (foto; Nationale Finale categorie, categorie 15-19 jaar) en Jasperina Verheij-blokfluit (Regionale Finale Haarlem, categorie 12-19 jaar). Medewerking wordt verleend door Halldór Bjarki Amarson (klavecimbel).

Elk jaar wordt Prinses Christina Concours gehouden in de periode januari-april. Dit seizoen was er een succesrijke samenwerking met Wester-Amstel. Mayte Levenbach (16 jaar) won er de 1e prijs tijdens de Nationale Finale in het Zuiderstrand Theater Den Haag. Naast haar middelbare schoolopleiding heeft zij les van Theodora Geraets aan de afdeling Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag.
Jasperina Verheij (18 jaar) studeert momenteel bij Daniël Brüggen, eveneens aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en was één van de prijswinnaars tijdens de Regionale Finale in Haarlem in januari 2018.

Bach

Op het programma voor het huisconcert staan van Johann Sebastian Bach-Partita nr. 3 in E-groot voor viool solo en werken voor blokfluit en klavecimbel van Francesco Barsanti, Nicolas Chédeville en Georg Philip Telemann.

Reserveren: muziek@wester-amstel.nl  of telefonisch op 020-4964938. Entree: € 12,  donateurs € 9,00, kinderen t/m 12 jaar gratis. Koffie en thee gratis voor aanvang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.