Omdat Voeding dit jaar het thema is van Nederland Leest, komt Teun van de Keuken (foto) dinsdag 13 november van 20:00 tot 21:30 uur in de bibliotheek aan het Stadsplein vertellen hoe men wat dat betreft de beste keuzes kan maken in de supermarkt.

Teun van de Keuken, Foto: Jonathan Herman

Van de Bibliotheek Amstelland staan de diverse vestigingen van 1 tot en met 30 november in het teken van Nederland Leest. Nederland Leest heeft er een kakelvers nieuw ingrediënt bij: Je bent wat je leest, een geschenkboek dat exclusief in de Bibliotheek te verkrijgen is. Een boekje vol sappige verhalen van vijf specialisten: Rosanne Hertzberger, Charlotte Kleyn, Marion Pauw, Joël Broekaert en Pierre Wind. Zij benaderen het thema elk vanuit hun eigen expertise en stijl. Het is fictie en non-fictie, met de nodige verfrissend informatieve passages en een zoete afsluiter. ‘Je bent wat je leest’ is tijdens openingstijden in de bibliotheek te verkrijgen.

 Veiling

In november zijn er allerlei smakelijke en gezellige activiteiten in de Bibliotheek.  Op zaterdag 3 november van 12:00 tot 18:00 uur barst het los met Food in de Veiling. De hele middag staat in De Oude Veiling in Aalsmeer het thema voeding centraal en Heel Holland Bakt winnaar Hans Spitsbaard geeft aan het einde van de middag een live bakdemonstratie.

Zaterdag 10 november van 15:00 tot 16:30 uur is het tijd voor een Snufje Qi in bibliotheek Uithoorn. Linda Barens laat zien (en proeven) wat de invloed van je voedingspatroon is op je energiehuishouden en een fijner leven. En op 13 november is Teun van de Keuken (van Keuringsdienst van Waarde) dus op het Stadsplein

Meer informatie over Nederland Leest, Voeding en overige activiteiten is te vinden op de website van de Bibliotheek Amstelland www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de Amstelland bibliotheken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.