De vierde ´Wandel Challenge´ van atletiekvereniging Startbaan wordt zaterdag 3 november gehouden. Men kan dan 20, 10 of 5 kilometer lopen door het Amsterdamse Bos. Voor de eerste route is de start gepland om 10.00 uur tot 10.30 uur), voor de tweede tussen 11.00 en 11.30 uur en voor de vijf kilometer  van 12.00 tot 12.30 uur.

Start en finish zij bij Atletiekvereniging Startbaan 1A, dus aan de Startbaan. Men kan finishen tot 15.30 uur en de kosten bedragen € 7,50. Dat bedrag moet bij de start worden voldaan.

Aanmelden kan tot 1 november bij Wil Koot voorzitter@av-startbaan.nl. Deelnemers lopen het parcours op eigen tempo en er staat een aantal verzorgingsposten voor hen klaar onderweg.

Bewegen

De wandelchallenge is volgens de vereniging en het Sportbedrijf een makkelijke manier om eindelijk de stap te nemen naar regelmatig bewegen. Wandelen kan namelijk altijd en overal. De ‘challenge’ in het Amsterdamse bos wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Wie beweegt, zeggen  deskundigen, wordt ook lichamelijk en mentaal gezonder.

‘Maar zomaar in je eentje ergens aan beginnen valt niet mee’, zegt de organisatie. Vandaar de jaarlijkse Wandel Challende, georganiseerd door de Atletiekvereniging Startbaan, in samenwerking met Sportbedrijf Amstelveen en Amstelland Zorg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.