FOTO: amstelveenweb.com

Zoals elke laatste donderdag van de maand wordt er op 25 oktober (19.30 uur) weer een Poëzie Café gehouden bij de bibliotheek aan het Stadsplein. In samenwerking met boekhandel Venstra. De bijeenkomst wordt gehouden in het Venstra Café.

Er kunnen die  avond eigen gedichten worden voorgedragen of het werk van iemand anders. Het thema is deze keer ‘over afscheid gesproken’.

Alleen komen luisteren kan natuurlijk ook. Iedereen is welkom. ‘Raak geïnspireerd door de poëzie van misschien wel een wildvreemde’, zegt de bibliotheek. ‘Nieuwsgierigen en liefhebbers komen zo dichter bij elkaar. Een avond om je te laten verrassen.’

Deelnemers kunnen zich aanmelden via info@debibliotheekamstelland.nl o.v.v. Poëzie café 25 oktober. Bellen mag ook: 020-6414126. Luisteraars mogen zo aanschuiven.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.