Ook in Buurtkamer Keizer Karelpark (MOC, Lindenlaan) staan in de herfstvakantie weer activiteiten voor kinderen op de agenda. De Kinder Vakantie Kamer biedt bijvoorbeeld dinsdag 23 oktober een spelletjesmiddag van 13.00 tot 15.00 uur met limonade. Als de kinderen (4 tot en met 12 jaar) aan alle spelletjes hebben meegedaan krijgen een diploma en een ijsje. 

Op donderdag 2 oktober is er een kinderbioscoop van 13.00 tot 15.00 uur met een Nederlandstalige film en popcorn en limonade. Voor kinderen vanaf 6 jaar. Zondag 11 november is er Sint Maarten van 16.00 tot 17.45 uur. Kinderen gaan daarbij snoepzakjes maken en samen met begeleiders op pad om snoep op te halen. Voor kinderen vanaf 5 jaar. De kosten van de activiteiten zijn € 2  per kind en met stadspas is dat € 1.

Kinder Vakantie Kamer

De Kinder Vakantie Kamer heeft kinderactiviteiten in de Buurtkamer KKP speciaal voor kinderen van bassischoolleeftijd en heeft elke vakantie leuke activiteiten. Daarnaast zijn er activiteiten tijdens speciale dagen zoals nu met Sint Maarten en straks met Sinterklaas.

Schilderen

Naast de Kinder Vakantie Kamer organiseert de Buurtkamer nog meer kinderactiviteiten zoals schilderen met kinderen vanaf vrijdag 9 november van 15.45 tot 17.30 uur, voor kinderen vanaf 6 jaar. Info T. Bano 06-10 25 94 74

De Buurtkamer KKP

De Buurtkamer KKP organiseert sociale activiteiten en biedt ruimten aan voor ontmoeting en trainingen. Overdag en in ’s avonds kan men er terecht voor taallessen, kinderactiviteiten, vrouwenpraatgroepen, eenmalige bijeenkomsten, workshops, kleinschalige evenementen, voorstellingen, vergaderingen en wordt er gekookt door vrijwilligers voor Café Internationale.

Contact via 020 643 04 53 (op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur of buurtkamerkkp@gmail.com)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.