Theatergroep Winterberg brengt op vrijdag 12 (14.30 uur) en zaterdag 13 oktober (13.30 en 15.30 uur) de laatste  try-outs  van ‘In de kelder staat een huis’. Deze voorstelling voor iedereen die ouder is dan twee jaar gaat over een muis  die  in de kelder van een gigantisch huis woont. Alleen en helemaal tevreden leeft ze in de warme kelder daar beneden. Daar beleeft ze honderd en één bijzondere avonturen. Zaterdag 15.30 uur is uitverkocht en voor de andere tijden zijn het de laatste kaarten.

Op zondag 14.30 uur is het theatergezelschap White Ball  uit Sint Petersburg te zien.

Konijn

De poppentheater- circusvoorstelling ‘Circus, a Heart Story’ komt uit Rusland. Men ontmoet onder anderen de temperamentvolle sterke man met zijn getrainde konijn,  de mooie zanger en een verliefde romanticus. Ze laten je bijzondere circusacts zien. Zoals ‘De Ongehoorzame Broek’, ‘De Vliegende Stok’ en ‘Het maffe Konijn’. Een interactieve voorstelling met muziek, jongleren en een zingende zaag. Deze voorstelling heeft het Amstelveens Poppentheater samen met het Internationale poppentheaterfestival Puppet International in Meppel geprogrammeerd.

Toegangsprijs beide voorstellingen: € 8,50 per kaartje. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.