Van 31 oktober af zijn er in zwembad De Meerkamp om 18:00 uur zeemeerminnen te zien. Die willen een selecte groep van 10 kinderen les geven. Mits die tussen de 6 en 14 jaar oud zijn en ook zeemeermin willen worden.

Zeemeermin worden is niet makkelijk. Behalve dat je moet leren met een vissenstaart in en uit het water te komen, moet je ook snel en vooral ook elegant kunnen zwemmen. Daarom zijn er 3 diploma’s die je moet halen voordat je jezelf écht een zeemeermin mag noemen. Om zeemeermin te worden moet je bovendien eerst je C-diploma halen.

Leerling

De zeemeerminnen toveren een kind helemaal om tot leerling zeemeermin. Wie zelf al een vissenstaart heeft, mag die wel meenemen. De lessen zijn op woensdag van 18.00-19.00 uur. De eerste les start op woensdag 31 oktober. In de groep voor gevorderden zal de tijd veranderen. Voor het gevorderden programma moeten de kinderen bovendien zelf een vissenstaart kopen.

Kosten

Zeemeerminnen moeten ook eten, de lessen kosten daarom € 47 per maand. Wie de les wil blijven volgen moet het abonnement aansluitend verlengen.

Voorverkoop

De Meerkamp verwacht dat er veel kinderen zijn die zeemeermin willen worden. Om teleurstellingen te voorkomen, worden de abonnementen op de zeemeerminlessen in de herfstvakantie vanaf maandag 22 oktober 9.00 uur verkocht. De zeemeerminnen zullen op de website van De Meerkamp en op Facebook, Twitter en Instagram aangeven wanneer de 10 abonnementen verkocht zijn. Het is mogelijk om op de wachtlijst gezet te worden voor de volgende beginnersgroep.

Feestje?

Zeemeerminnen houden wel van een feestje. Zij geven feestjes voor maximaal 10 kinderen (inclusief jarige). Een zeemeermin feestje kost € 12,50 per kind. Het minimaal aantal kinderen is 5. Aanvullend kan men voor € 5,95 een Kidsbox gevuld met patat, 4 minisnacks, mayo+ketchup, pakje drinken en softijs met spikkels bestellen bij Sportcafé De Meerkamp (020 – 441 6561). Feestjes worden gegeven op donderdag van 18.00 tot 19.00 en op zaterdag van 17.30 tot 18.30.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.