Van Delft De Pepernotenfabriek opent zaterdag (6 oktober) een winkel aan Buitenplein 81 in het Stadshart. In de winkel, die zeven dagen per week open is tot en met 5 december (Sinterklaas), worden pepernoten in vijftig smaken verkocht.

De nieuwste trends op pepernotengebied worden er gepresenteerd, zoals de verrassende smaken Gin Tonic, appeltaart, Crème brûlée en Peanut butter crunch. Ook zijn er natuurlijke varianten zoals glutenvrij, VOC Kruiden en roomboterpepernoten te koop.

Cadeauverpakking

Naast losse zakjes verkoopt Van Delft De Pepernotenfabriek ook cadeauverpakkingen voor bijvoorbeeld verjaardagen of relatiegeschenken.

De opening van de winkel dit jaar is een primeur voor Amstelveen. Eerder al waren er dergelijke vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Groningen. Aanstaande zaterdag is dus de Grand Opening in Amstelveen en worden alle bezoekers getrakteerd op een pepernotenproeverij. En de eerste 50 klanten krijgen een kilo kruidnoten gratis.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.