Zondag en woensdag is er een Ladies Morning en Ladies Night voor respectievelijk kleine en grote ladies. Zondag (7 oktober) draait om 10.30 uur ‘Elvy’s wereld: so Ibiza’ en woensdag zowel ’s morgens om tien uur (Ladies Mornimg) als ’s avonds om half negen de romantische film ‘Zwaar Verliefd’.

‘Elvy’s Wereld So Ibiza’ is een zomerse komedie over Elvy die alles op alles zet om op Ibiza de Future Fashion Award te winnen en daarbij een hoop bijzondere mensen ontmoet. Van wereldberoemde dj’s en gestreste Beachclub eigenaren, tot fashion-influencers en de dochter van een beroemd fashion-icoon. Het wordt het avontuur van haar leven. Maar het loopt uiteindelijk wel heel anders dan ze zich had voorgesteld

Zwaar verliefd

In ‘Zwaar Verliefd’ gaat het om de jonge succesvolle dierenarts Isa, die een tikkeltje onzeker is over haar lijf en in de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Rubens’ labrador redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven.

Verder draait de Deense thriller Den Skyldige, The Bookclub, Tampopo en Maria by Callas. Voor de jeugd draait Smallfoot (NL) en Superjuffie (première).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.