Uit de serie Hermetische Steden Atlantis van Frans en Marja de Boer Lichtveld

Op de laatste dag van haar tentoonstelling – zondag 7 oktober 2018 – geeft Marja de Boer Lichtveld om 15.00 uur een instaprondleiding in Museum Jan van der Togt aan de Dorpsstraat 50. De ruim 80 getoonde werken van het Amstelveense kunstenaarsduo Frans en Marja de Boer Lichtveld – waaronder sculpturen, gouaches en reliëfs – maken de tentoonstelling tot een reis door de tijd.

Waar het begon met collages en kinetische objecten in de jaren ’60 en ’70, ontstonden er strakke roestvrijstalen beelden in de tachtiger jaren en kleurrijke sculpturen in de openbare ruimte vanaf de jaren ’90 tot in de 21ste eeuw.

Atelierroute Amstelveen
Museum Jan van der Togt organiseert op zaterdag 6 en

Werk van Leo Koolen

zondag 7 oktober, in het kader van de Atelierroute Amstelveen, nog meer activiteiten. Op beide dagen van 11.00 – 17.00 uur zijn de ateliers van Jan Verschoor en Rob Brünnmayer in het voormalige schoolgebouw aan de Dorpsstraat 38 te bezoeken, net als het Museumhuis aan de Dorpsstraat 44. En in het naastgelegen educatieatelier van het museum, zijn wandreliëfs – bestaande uit honderden kleurrijke poppetjes – van kunstenaar Leo Koolen te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.