Er is weer een horecazaak bij in het Stadshart. Daar is Stadscafé De Pannenkoek openen gegaan op het Buitenplein. Het menu bestaat uit een ruime keuze aan pannenkoeken en lunch- en borrelgerechten.

Ter gelegenheid van de officiële opening is er een pannenkoekendriedaagse, waarbij bezoekers worden getrakteerd op speciale kortingsacties. Vrijdag werden vouchers uitgedeeld om een pannenkoek-uit-het-vuistje te komen proeven.

Zaterdag 29 september wordt er bij een online of telefonische reservering de tweede naturel pannenkoek gratis weggegeven en op zondag 30 september krijgen bezoekers bij een bestelling van een Familiestapel pannenkoeken een kan limonade (t.w.v. €5.00) cadeau. Alle kinderen die een pannenkoek komen eten op zondag 30 september kunnen ook tussen 12:00 uur en 17:00 uur geschminkt worden.

Familiestapel

 Verrassende variaties op het menu zijn een ‘Pannenkoek-uit-het-vuistje’ voor onderweg en de ‘Familiestapel pannenkoeken’, geserveerd zoals iedereen die van thuis kent met een deksel en een pannenlap er bovenop. Eigenaar Niels Righarts heeft, na een grote metamorfose van het pand, met stadscafé De Pannenkoek een uniek pannenkoekencafé gecreëerd. Voor meer informatie zie www.stadshartamstelveen.nl

Goed eten

Niels opent met veel trots zijn eerste onderneming. ”Ik ben heel tevreden met het resultaat, mijn droom een eigen restaurant te openen is werkelijkheid geworden. Samen met mijn vriendin Mariët Vaneveld, creatief adviseur van de onderneming, hebben we een huiselijke sfeer met een industriële tint weten te creëren. Naast pannenkoeken serveren we ook tosti’s, kroketten op brood of gevulde wraps en borrelgerechten.”

Ook voor (kinder)feesten kan men er terecht. Voor meer informatie www.stadscafedepannenkoek.nl. Stadscafé De Pannenkoek is zondag en maandag van 11.30 uur tot 21.00 uur geopend en dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 21.00 uur.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.