Het ‘hardste drum ’n bass feest van Amstelveen’ noemt P60 het. Op vrijdag 5 oktober (23.00 uur) is daar weer een nieuwe editie van Interversion. In samenwerking met Champion Sound is deze editie groter dan ooit, zegt het poppodium.

“Dat betekent weer een avond vol met de gruwelijkste, ruigste en hardste kickrolls. Nu Inversion de samenwerking met Champsion Sound uit Leiden is aangegaan komt naar deze editie een speciale line-up van DJ’s. Te horen zijn onder meer TC (UK), Halogenix (UK), 2HR B2B SET, Disprove (IT), Merikan (IT), Inward, Hanzo & Randie (IT), NCT B2B Zazu (NL), Inversion Wolfpack (NL), (Creek x Mind Theory x Flakes x Innate MC).

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.