De door brand goeddeels verwoeste St. Urbanuskerk in Bovenkerk krijgt hulp van de Rabobank Amstel en Vecht. Dat zegt de stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus. De regionale bank heeft de herstelactie van de stichting ingeschreven voor de lopende (landelijke) Rabobank Clubkas Campagne.

 

 

“De komende periode gaan we onderzoeken hoe we kunnen werken aan mooi herstel van onze kerk”, zegt een woordvoerster van de stichting. De campagne van de bank biedt verengingen en stichtingen een financieel steuntje in de rug. Toekenning van een financiële bijdrage geschiedt op grond van de uitkomst van een verkiezing die de bank voor haar leden organiseert. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe hoger de bijdrage die de zij ontvangt.

Stemmen

Vandaar dat de ‘vrienden’  oproepen de campagne zoveel mogelijk bekend te maken familie, vrienden en kennissen. Onder hen bevinden zich ongetwijfeld leden van Rabobank Amstel en Vecht, is de redenering van de stichting. En die leden van Rabobank Amstel en Vecht kunnen stemmen. Zij ontvangen per post of via e-mail een unieke code waarmee om dat te doen. Van dinsdag 2 oktober tot en met vrijdag 12 oktober brengen zij via een online stemmodule hun stem uit op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht. ”Deze brand kan niet het einde zijn, help ons de St. Urbanuskerk weer opbouwen en stem op ons”, roept de stichting van de vrienden van de kerk uit.

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/amstel-en-vecht/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.