De jaarlijkse huldiging van de lokale Sportkampioenen vindt plaats tijdens een gala in de aula van het Keizer Karel College op vrijdag 25 januari 2019. Daarvoor worden allen uitgenodigd die in 2018 kampioen zijn geworden in hun sport. Maar organisaties moeten die kampioenen wel aanmelden. Dat kan tot 1 november.

Sportkampioenen zijn Amstelveense sporters (al dan niet sportend bij een Amstelveense vereniging) en niet Amstelveense sporters die uitkomen voor een Amstelveense vereniging en in 2018 individueel of in teamverband een titel hebben behaald. Dat kan zijn in de hoogste afdeling van hun sport, in de categorieën junior, senior en veteranen. Daarbij valt te denken aan de titel van

Nederlands Kampioen en / of goud, zilver of brons op een EK, WK of Olympische spelen. Het gaat om sporten die erkend zijn door NOC/NSF.

Aanmelden

Voor de aanmelding is nodig: de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer van de kampioen. Daarnaast, een liggende (sport)foto met een hoge resolutie en de juiste omschrijving van de titel van het kampioenschap. Men kan dat voor 1 november 2018 doen via info@sportbedrijfamstelveen.nl.

Later

Als het (Nederlands) kampioenschap nog plaats moet vinden, kan een eventueel kampioenschap later dit jaar, maar zo snel mogelijk, worden aangemeld bij het Sportbedrijf. Dat moet dan wel voor 11 januari 2019 gebeuren.

Wie kampioensfoto’s of video’s heeft en die tijdens het gala wil laten zien in een compilatie, wordt verzocht die ook te sturen naar: info@sportbedrijfamstelveen.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.