Platform C biedt cursussen, lezingen en workshops aan voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Het aanbod is flink vernieuwd en daardoor helemaal aangepast aan de huidige wensen van de jeugd. Hierbij een overzicht van het programma van de komende periode, we hopen je gauw te kunnen begroeten.

Platform C | Volksuniversiteit Amstelland: een korte cursus Duits (Tschüss!) voor kinderen van groep 7 en 8, de Talentenklas tekenen en schilderen (6-12 jr op di, do of za), Koken voor Kinderen (6-12 jr), Kinderyoga (8-12 jr) of Tieneryoga (13-17 jr), Basiscursus fotografie voor de jeugd (12-17 jr). Inschrijven is mogelijk via www.vu-amstelland.nl of bij de balie op de derde verdieping van Stadsplein 99.

Muziek en dans

Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen (ook op onze dependance Orion in Middenhove): Muziek met Baby en Peuters, Toetsen- en Snarencombo (7-10 jr), Kleuterdans, Kidsdance, Popbandklas, voorbereidend musical (4-6 jr) en DJ les (muziek maken en mixen zoals Hardwell, Armin van Buuren en Tiesto). Meer informatie en / of het  aanmelden op www.muziekschoolamstelveen.nl of aan de balie op de derde verdieping van Stadsplein 99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.