Er blijkt zaterdag 15 september een delegatie van de

Patrick Adriaans (rechts) fractieleider SP in gemeenteraad.

Amstelveense SP naar de in Rotterdam gehouden manifestatie ‘Tijd voor Rechtvaardigheid’ te zijn geweest. “We wisten niet goed wat we konden verwachten, maar dat het een manifestatie tegen het huidige regeringsbeleid zou worden, was wel duidelijk”, zegt fractievoorzitter in de gemeenteraad Patrick Adriaans.

Raadslid Marina Casadei (rechts) met Lilian Marijnissen

Van de sprekers in de middag sprongen volgens hem Ewald Engelen en Prem Radhakishun er bovenuit. “Zij wonden er gaan doekjes om en vertelden ons dat al jaren een politiek wordt bedreven die niets te maken heeft met het belang van de hardwerkende burgers, maar die vooral ervoor zorgt dat multinationals en financiële instellingen geen strobreed in weg wordt gelegd om schaamteloos nog meer te verrijken. Van de financiële crisis van 10 jaar geleden hebben ze blijkbaar niets geleerd.”

Vlammend

Volgens de  delegatie hield Lilian Marijnissen een vlammend betoog, waarin zij en opriep ‘de onrechtvaardigheid niet langer voor lief te nemen’. Wat bij de verzamelde SP-leden niet aan dovemans oren was gezegd. De partij steunt dan ook de protestmanifestatie op 2 oktober in Den Haag, samen met andere vertegenwoordigers van de publieke sector.

1 REACTIE

  1. Één kleine correctie. Het was weliswaar een delegatie van de SP Amstelland, maar er konden zich ook niet partijgebonden mensen bij aansluiten. Gewoon mensen die het niet eens zijn met het huidige kabinetsbeleid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.