Zondag 23 september  is er om 10.30 uur een zogenoemde kleuterbios in Cinema Amstelveen met een Disney Junior Party.

De speciale Kleuterbios is er elk kwartaal. Er is dan een voor kleuters vermakelijk programma van drie – steeds wisselende – afleveringen van de leukste Disney Junior series, meldt de Cinema. Tussendoor is Mickey Mouse op het scherm te zien als enthousiaste gastheer. Van het witte doek af spoort hij de kinderen aan vooral lekker mee te zingen en te dansen.

Tijdens de Kleuterbios Disney Junior Party op 23 september is in ieder geval een aflevering te zien van Mickey and the Roadster Racers. Plus twee nog niet genoemde andere Disney Junior vriendjes.

Tijdens de Kleuterbios gaat het licht niet helemaal uit en is het geluid iets zachter dan bij een normale film. Na afloop gaan de kinderen naar huis met een ‘ik ben naar de film geweest’- diploma en een speciale goodie bag van Disney.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.