Ter gelegenheid van het afscheid van het oude schoolgebouw houdt het  Hermann Wesselink College aan de Startbaan  zaterdag 13 oktober een reünie. Dat gebeurt elke vijf jaar, maar met de aanstaande sloopt van het pand en nieuwbouw wordt het deze keer iets bijzonders. Het is de laatste reünie in het oude gebouw.

Na zo’n 40 jaar wordt het gesloopt. Naast het oude verrijst voor die tijd het nieuwe.  HWC biedt een afwisselend reünieprogramma aan.  De dag start met een lunch voor medewerkers en oud-medewerkers. Daarna kunnen er in het middagprogramma diverse lesjes worden gevolgd. Ook is er een afscheidstoer door het gebouw.

Toegangskaarten

Na het middagprogramma is er een borrel, waarbij ook catering aanwezig is. Docenten zorgen voor live muziek. Vanaf 20.30 wordt het podium overgenomen door oud-leerlingenbands. De avond eindigt om 22.00 uur. De toegangskaarten voor de reünie kunnen via de website van school worden besteld. Ook op de dag zelf zijn toegangskaarten te koop aan de deur. https://www.hermannwesselinkcollege.nl

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.