The Amstel Gospel Choir en Poppodium P60 maken zich weer op voor een nieuw korenfestival op zaterdag 7 oktober (12.00 uur). Vorig jaar hielden zij dat ook in de poptempel. Twintig koren uit Amstelveen en omstreken (maar ook daarbuiten) zullen een optreden verzorgen.

De zaal van P60 heeft zich volgens de organisatoren de afgelopen edities bewezen als de perfecte locatie voor deze muzikale dag. Het definitieve programma wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Dit zijn de koren die meedoen.

Guilty Pleasure // Vrouwen van Kabaal // Out Cider // Popkoor Leg // Peter’s Angels // Vocalgroup Esperanto // Koninginnenkoor Amsterdam  // De Sirenen // Amstel River Singers // Koor aan ’t IJ // Vocalgroup Bant 2.1  // Popkoor Just for // Fun  // Popkoor Prestige Amsterdam // Wereldmuziekkoor Passion  // Soul en Motownkoor D-F!ne // Factors of Voices  // Adam Sings // Then There Were Voices // Little Wing // Amstel Gospel Choir

 

 

Kaartverkoop alleen aan de deur: €2,50. Meer informatie: https://p60.nl/agenda/2219

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.