In de in aanbouw zijnde parkeergarage achter het voormalige V&D-gebouw in het Stadshart blijkt in de nacht van 25 op 26 augustus te zijn ingebroken en hebben vernielingen plaats gevonden. Dat meldt het bouwteam aan de omwonenden. Er is materiaal gestolen.

‘Onze camera’s, die op het bouwterrein hangen, hebben niet-geautoriseerde personen de parkeergarage in zien gaan”, zegt het. De dieven zijn op het dak geklommen en hebben bouwmaterialen van het dak gegooid. Voor zover het bouwteam weet is er niemand gewond geraakt, maar er is wel schade toegebracht aan de garage en een aantal woningen er omheen. Er is aangifte bij de politie gedaan.

‘Mocht u schade hebben aan uw eigen woning dan adviseert de politie u om (aanvullend) aangifte te doen’, staat in een brief aan de omwonenden.

contact@buitenplein101.nl.

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.