De afgelopen zomer is de Filmzaal van Cinema Amstelveen compleet verbouwd. Want na bijna 45 jaar van intensief gebruik, was het tijd voor een complete metamorfose. Niet alleen zijn er nieuwe, comfortabele stoelen, ook de zaalindeling, de wanden en de vloeren zijn aangepakt. FOTO: Fokke van Saane.

Ter ere van deze verbouwing is er van donderdag 13 t/m woensdag 19 september  een speciale Openingsweek.

De hele week worden er films gedraaid voor zoveel mogelijk verschillende doelgroepen. Er draaien films voor de kleuters, voor de Japanse en Israëlische Amstelvener. Films voor operaliefhebbers, Beatles-fans, fans van de Franse Cinema. Een film voor Blinden- en Slechtzienden (via Earcatch) en klassiekers voor alle filmfans.

Naast het vertonen van een film, zijn er extra activiteiten bij bijna iedere film gepland.  Een matineefilm, een film met een ontbijt. Een film met een inleiding of een nagesprek en workshops voor de jeugd.

Programma:

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.