Het kan morgen niet op met de cultuur. Het culturele seizoen gaat zaterdag 8 september starten en alle cultuurinstellingen houden Open Huis. Bij P60 is ’s avonds (20.00 uur) autodidact fotograaf en kunstschilder Sjors Schijf (1987) in het café aanwezig, na de open dag die al om 12.00 uur begint. Onder meer is dan zijn expositie te zien.

Schijf Schildert vanuit het gevoel, geïnspireerd door zijn eigen wereld en de wereld om zich heen. Hij laat zich niet leiden door thema’s of techniek, wat resulteert in originele abstracte kunst die de fantasie doet opleven. Waar hij met zijn foto’s feillloos weet wat hij wil laten zien, is dit bij zijn kunst vooral experimenteel en een zoektocht naar een eigen stijl. Doordat Schijf experimenteert blijft er ruimte voor de gedachten van de toeschouwer.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.