De in De Meerkamp vorige week gehouden zwem4daagse heeft € 1000 voor de CliniClowns gebracht, meldt het Sportbedrijf. Dinsdag 28 augustus sprongen in totaal 108 enthousiaste zwemmers in het water om 250 meter (voor kinderen) of 500 meter (voor volwassenen) per dag te zwemmen. Dit jaar was Koele Kikker, de nieuwe inwoner van zwembad De Meerkamp van de partij om de zwemmers aan te moedigen.

Ambassadeur

Op de slotavond kwam Kira Toussaint op bezoek, geboren in Amstelveen en ambassadeur van de zwem4daagse in Nederland. Zij leerde zwemmen in zwembad De Meerkamp en is inmiddels meervoudig Nederlands zwemkampioen, haalde een zilveren medaille en een gouden medaille op de EK in 2017 en was deelnemer op de Olympische spelen in Rio. Deelnemers aan de zwem4daagse konden een wedstrijdje met haar zwemmen en zij heeft de hele avond gevlogd.

Sponsorzwemmen

De ambassadeurs van de Cliniclowns, Jacques en Ineke Spruit (foto), waren bij de zwem4daagse aanwezig om de deelnemers een hart onder de riem te steken. De zwem4daagse wordt elk jaar gehouden in zwembad De Meerkamp. Wie volgend jaar wil deelnemen, moet meerkamp.nl in de gaten houden. Of zich abonneren via de website op de zwemwijzer.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.