Tijdens een informatieavond in Cultuurcentrum Griffioen (Uilenstede 106) op donderdag 13 september (18.30 tot 21.00 uur) over de vernieuwing van de Amstelveenlijn (sneltram 51) staan de werkzaamheden er aan centraal die eind deze maand beginnen en voortduren tot januari 29019.

Het gaat om de haltes Kronenburg en Zonnestein, zoals het verwijderen van bomen, het dempen van watergangen en elders opnieuw graven, installeren van pompen voor het terugbrengen van (opgepompt) grondwater, het naar buiten verplaatsen van de Beneluxbaan en het inrichten van een tijdelijke tramhalte.

Uithoornlijn

Ook worden bezoekers bijgepraat over de verdere werkzaamheden in 2019 en de veranderingen in het openbaar vervoer voor als de nu bestaande lijn 51 in maart 2019 stopt met rijden. Een medewerker van de Vervoerregio Amsterdam is aanwezig voor vragen over het Amsterdamse OV-netwerk en het project Uithoornlijn. Aanmelden is niet nodig.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.