De Amsterdamse cricketvereniging VRA (volstrekt onbekend wat die afkorting betekent), die een terrein heeft in het Amsterdamse Bos, geeft kinderen zondag 16 september de kans kennis te maken met golf.

Op het eigen veld wordt dan namelijk voor leerlingen van basisscholen (in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar) voor de tiende keer een zogenoemde Kids4Golf Dag gehouden. Deelnemertjes daaraan spelen na erin gratis les te hebben gekregen een rondje. De dag is bedoeld voor kinderen uit Amstelveen en Amsterdam en omgeving, die les krijgen van oudere kinderen, die het spel al hebben geleerd.

De ‘cursisten’ leren in 2,5 uur de beginselen met aangepast, veilig materiaal. Volgens de vereniging ervaren zij op een speciaal aangelegde baan hoe leuk golf is. Daarnaast kunnen zij prijzen winnen: een golfcursus op Olympus en een beginners golfset, beschikbaar gesteld door Jumbo Golf.

Een aanvangstijd voor de training kunnen de kinderen, c.q. hun ouders, zelf kiezen. De deelnemers moeten wel sportieve schoenen dragen, maar verder niets mee te nemen. Alles is bij de vereniging aanwezig. De dag wordt gesteund door ANWB Golf.

Voor meer informatie en inschrijving: www.kids4golf.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.