In wijkcentrum Alleman aan Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, wordt woensdag 5 september (20.00 uur) een wijkvergadering gehouden voor bewoners van Bankras / Kostverloren. Onder meer komen daar de buurtkrant, de werkzaamheden voor de ombouw van de Amstelveenlijn en de verbreding van de A9, alsmede de nieuwbouw van appartementen rond zorginstelling Klaasje Zevenster aan de orde.

Kopij voor de 7e editie van de smakelijke vorm gegeven buurtkrant (op A5 formaat) kan men inleveren voor 7 september bij buurtkrant.bl@gmail.com. Het bestuur van het Wijkplatform constateert dat de sloop van twee gebouwen van Klaasje Zevenster voltooid is, maar er nog veel puin ligt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.