Zeven lokale bands treden vrijdag 7 september (19.30 uur) op in P60 tijdens het Local XXL Festival 2018. De formaties strijden dan om de Local XXL award en de titel P60’s hotste lokale band van het seizoen.

Local XXL is het resultaat van diverse edities van Local The Night. Ook dit jaar heeft weer een ontelbaar aantal nieuwe acts zich gepresenteerd op P60’s eigen kweekvijveravond. Voor de XXL editie zijn de beste bands van het afgelopen jaar uitgekozen om nog één keer te laten zien wat ze waard zijn.

De bands die dit jaar via Local The Night hun weg hebben gemaakt naar het grote Local XXL zijn Kurt Rosa, Brain Traffic, Close 2 Fire, Minor Citizen, The Estate, MoltonGrove en winnaar van de Popprijs Amstelland 2018 Waltris.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.