Woensdag 4 en donderdag 5 juli worden de laatste films in Cinema Amstelveen aan het Stadshart getoond voor de grote verbouwing. Na 45 jaar gaat de filmzaal onder het mes.

De vloer, wanden en zaalindeling worden aangepast en er komen 100 nieuwe bioscoopstoelen. Van donderdag 13 tot en met woensdag 19 september is er in het nieuwe seizoen een openingsweek van de vernieuwde filmzaal. Er komen dan behalve films en documentaires ook inleidingen en workshops.

Onder meer zullen dan Jonas Kaufmann (Under the Stars),  Bambi, The General uit 1926 zijn te zien en wordt een Ladies Morning & Ladies Night, een festival de Taartrovers (2+) en een film van Jacques Tati inclusief inleiding gehouden. De komende weken verschijnt het complete feestprogramma op de website met meer informatie. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.