Ruim honderd bewoners kwamen afgelopen donderdag naar het feest op het schoolplein van de scholengemeenschap Panta Rhei. Voor de derde keer werd daar het Bankras festival gevierd, waar bewoners en organisaties uit de wijk Bankras / Kostverloren elkaar konden ontmoeten.

Door verenigingen werden er verschillende sport en spel activiteiten aangeboden. Verder waren er allerlei zelfgemaakte lekkernijen om van te proeven. Ook werden dit jaar de Bankras awards weer uitgereikt waarbij bewoners die het afgelopen jaar veel voor de buurt hebben betekend, in het zonnetje werden gezet. Het geheel werd muzikaal omlijst door verschillende optredens van jong muzikaal talent.

Ondanks het wisselende weer is het feest volgens de organisatoren voor herhaling vatbaar. Het festival is tot stand gekomen door samenwerking tussen Panta Rhei, Participe Amstelland, Brentano, Bredeschool Omnibus en Sportbedrijf Amstelveen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.