Het Popkoor Amstelveen, dat ook in januari optrad, is na vijftien weken intensief oefenen terug. Op donderdag 5 juli (20.00 uur) treedt het op in P60. Met begeleiding van een professionele band.

Bij Popkoor Amstelveen brengt een compleet nieuwe show. Ditmaal werd de nadruk gelegd op een gevarieerd repertoire met songs over: Time. Denk aan bijvoorbeeld: ‘Sign Of The Times’ (Prince), ‘Time After Time’ (Cindy Lauper) of ‘Time Is On My Side’ (The Rolling Stones).

Dirigent, toetsenist en zanger Boris Kothuis, onder meer bekend van The Pilgrims en Joia, leidt het koor. De popkoren in Haarlem en Amstelveen kennen Boris Kothuis door en door want hij heeft al acht jaar ervaring en weet dus precies hoe van deze avond een onvergetelijke te maken. Meer informatie: http://www.p60.nl/agenda/2172

Tickets:  https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=124256&point_of_sale_id=1914

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.