FOTO: amstelveenweb.com

In de bibliotheek Westwijk (aan het Westwijkplein) wordt zaterdag 23 juni (12.00 tot 14.00 uur) de audiovisuele workshop vloggen voor kinderen van 12 t/m 16 jaar gegeven Zij leren daar de fijne kneepjes van het vak van een expert op het gebied van YouTube en video. Samen met hem gaan ze aan de slag met filmen en editen voor hun eigen vlog.

De deelnemers krijgen uitleg hoe ze hun vlog succesvol onder de aandacht brengen. Ze worden gestimuleerd te spelen met beeld en in teamverband tot een mooi resultaat te komen waarbij oog voor detail en nauwkeurigheid belangrijke aspecten zijn. Alles onder de professionele begeleiding van 4XM, aanbieder van culturele educatieve workshops.


Een vlog (afkorting voor video weblog) is een video dagboek waarbij men gebeurtenissen uit zijn dagelijks leven in beeld brengt. Soms heeft een vlog een specifiek onderwerp (bijvoorbeeld make-up of sport), maar het kan ook over heel algemene dingen gaan. Vloggen is nu mateloos populair en sommige vloggers hebben meer dan een miljoen volgers (abonnees of subscribers op Youtube) die elk filmpje kijken. Kosten: €6 (leden) en €12 (niet-leden).

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.