Jasper van Doornik van fit20 aan de Burgemeester Haspelslaan 71 is de beste personal trainer van Amstelveen. Hij kreeg althans zondag de Dutch Fitness Award. Provinciaal staat fit20 Amstelveen op de derde plaats voor beste personal trainer in Noord-Holland.

“Ik vind het echt fantastisch,” zegt Jasper van Doornik. “Dat we binnen tweeëneenhalf jaar deze waardering weten te krijgen vind ik heel bijzonder. We danken die hoogste notering aan de kwaliteit van de training en de effectiviteit van de fit20 aanpak. Onze klanten merken dat de trainingen werken en dat die wekelijkse 20 minuten echt iets voor ze betekenen.”

Persoonlijke aandacht voor de klant en de uitvoering van de oefeningen zorgden ervoor dat klanten massaal stemden op de personal trainer voor de Dutch Fitness Award.

Twee jaar open

De studio van fit20 opende in april 2016 zijn deuren. Klanten omarmen de effectieve trainingen, hebben een betere conditie en loven vooral de hospitality van het team en de persoonlijkheid van fit20 trainer Jasper van Doornik. De studio richt zich op mensen die weinig tijd hebben en gebaat zijn bij persoonlijke begeleiding.

Tijdens een individueel programma wordt er met de klanten in 20 minuten per week gewerkt aan een betere conditie. Zonder omkleden en zonder te transpireren wordt de focus gelegd op de spieren in benen, buik, rug, borst en armen. De zes verschillende oefeningen zijn intensief en worden gecontroleerd in slow motion uitgevoerd. In minder dan een half uur staat de klant weer buiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.