FOTO BOVEN: Winnend team 2015 op raadhuis. Foto: SG Panta Rhei 

Voor de vierde keer wordt maandag 11 juni (19.00 uur) een vmbo-debatwedstrijd gehouden bij Scholengemeenschap Panta Rhei aan Pandora. De wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met Rotaryclub Amstelveen-Amstel, die met dat Leerlingendebat wil bijdragen aan betere communicatie onderling om samenwerking en wederzijds respect te bevorderen.

Aan de wedstrijd nemen leerlingenteams deel van het Amstelveen College, het Hermann Wesselink College en Panta Rhei. De leerlingen zijn getraind in debatvaardigheden door het Nederlands Debat Instituut, een toonaangevende organisatie op dit gebied.

De jury staat onder voorzitterschap van Inza Gast, oud-gemeenteraadslid van de Amstelveense VVD-fractie en bestaat verder uit medewerkers van de drie scholen en drie Rotaryleden. Er zijn drie prijzen te verdelen: die voor de beste school, voor de beste debater en voor de meest explosieve uitspraak. De winnaars zullen door de burgemeester op het raadhuis ontvangen worden.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.