In een volgens de organisatie swingende voorstelling wordt het tienjarige bestaan van de musicalafdeling van de Muziek- en Dansschool Amstelveen (MDA) gevierd. Die voert zaterdag 16 en zondag 17 juni de musical ‘Hairspray’ uit. De voorstellingen zijn zaterdag om 19.00 uur en zondag om 14.00 en 16.30 uur.

Drie voorstellingen dus. Na het succes met Legally Blond van vorig jaar, mogen de leerlingen nu zowel zaterdagavond als zondagmiddag optreden. Op zaterdagavond wordt de voorstelling extra feestelijk aangekleed met een aantal surprise acts.

De musical Hairspray speelt zich af in het jaar 1962. Tracy Turnblad, een groot meisje met een groot kapsel en een nog groter hart, heeft maar één passie: dansen. Als ze een plek verovert in the Corny Collins Show wordt haar droom werkelijkheid. Maar haar moeder is het totaal niet eens met de transformatie van outsider naar idool. Zal het haar lukken om de koningin van de show te verslaan en het hart van hunk Link Larkin te veroveren?

Er stralen 19 jonge talenten in de show. Kaarten verkrijgbaar via de website van de schouwburg: www.schouwburgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.