Het programma voor het nieuwe seizoen van Schouwburg Amstelveen zit vol cabaret. Zaterdag (19 mei) start de online voorverkoop. Het publiek kan in seizoen 2018-2019 uit meer dan 275 voorstellingen kiezen, waarvan 73 cabaretvoorstellingen! Van gevestigde namen als Freek de Jonge, Tineke Schouten en Bert Visscher tot jong talent als Patrick Laureij, René van Meurs en Rundfunk.

In de eerste categorie vallen ook Brigitte Kaandorp en Youp van ‘t Hek. Sommige cabaretiers waren afgelopen seizoen zo succesvol met hun voorstelling dat ze dit seizoen weer zijn te zien in Schouwburg Amstelveen. Dat geldt bijvoorbeeld Sanne Wallis de Vries (donderdag 4 oktober), Sara Kroos (donderdag 11 oktober), Veldhuis & Kemper (dinsdag 16 en woensdag 17 oktober), Paulien Cornelisse (dinsdag 27 november) of Ali B (woensdag 19 december).

Veelbelovend

Enkele cabaretiers die nu nog minder bekend maar zeker veelbelovend zijn: Patrick Laureij (woensdag 16 en donderdag 17 januari) die door de Telegraaf ‘een ruwe diamant waar je zeker niet teveel scherpe randjes van af moet slijpen’ wordt genoemd. Of Anne Neuteboom, winnares van Camaretten 2015. Ze is volgens de Volkskrant een ‘groot talent’ en staat met haar programma Kijk haar gaan op zaterdag 26 januari in Schouwburg Amstelveen.

Voorverkoop tot 10 juni

De online voorverkoop duurt tot 10 juni en start zaterdag om 10.00 uur. Op zaterdag kunnen alléén online kaarten worden besteld, vanaf zondag 20 mei kunnen ook via het bespreekbureau of de kassa kaarten worden besteld. Alleen de voorstellingen van Brigitte Kaandorp en Youp van ’t Hek gaan later in de verkoop: op zondag 8 september om 10.00 uur. Vanaf dit jaar zijn alle bestelpagina’s geoptimaliseerd voor smartphones dus bestellen via mobiel kan ook. Tijdens de voorverkoop ontvangen bestellers op veel voorstellingen 10% vroegboekkorting. Deze geldt bijvoorbeeld voor de voorstellingen van cabaretiers Tineke Schouten, Arie en Silvester, Peter Heerschop, Eva Crutzen en Rundfunk.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.