Twee Japanse restaurants heeft het Stadshart erbij. Tussen Popov en Day aan het Stadsplein open dezer dagen Tokyo Ramen en aan de Keizer Karelweg, in de voormalige snackbar op de hoek van de Heemraadschaoslaan, startte het exclusieve Japanse restaurant Shouryuu Izakaya.

Ramen is een Japanse soep, die ook in het land zelf een toenemende populariteit geniet. Tokyo Ramen heeft al op twee locaties in Amsterdam restaurants. Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl

Om restaurant Shouryuu Izakaya in de voormalige snackbar te vestigen is het pand gedurende vele maanden ingrijpend verbouwd, zodat men het niet meer terug kent. Er komt nog een terras bij. Ingrediënten voor de te bereiden gerechten worden uit Japan geïmporteerd. Dat gebeurt ook bij Ramen trouwens voor het presenteren van soepen, Japanse bieren en Saké.

Beide restaurants denken aan de grote gemeenschap van Japanse expats, maar gaan ervan uit dat die ook anderen inspireren tot smaaksensaties.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.