Platform C | Kunstuitleen Amstelveen nodigt Amstelveners uit voor de fotowedstrijd ‘Mijn Amstelveen’. De jury selecteerde 17 werken in het thema ‘Parels aan de Poel’. Die worden van vrijdag 1 tot en met zaterdag 30 juni, in de maand van ikToon, geëxposeerd bij de kunstuitleen aan het Stadsplein 97. De expositie zal op vrijdag 1 juni om 16.00 uur feestelijk geopend worden door Pascale Georgopoulou, de voormalige raadsgriffier.

Bezoekers, vrienden en familie kunnen tijdens de expositie langskomen om een stem uit te brengen op hun favoriete foto. De deelnemer met de meeste stemmen wint een prijs. Daarnaast wordt er een juryprijs uitgereikt, met de daarbij horende cultuurprijs ‘De Poel Award’, ontworpen door de Amstelveense kunstenares Jeltje van Houten.

Deze award werd in 2016 voor het eerst uitgereikt ter gelegenheid van het afscheid van griffier Pascale Georgopoulou. Zaterdag 30 juni om 16.00 uur worden de publieks- en juryprijzen uitgereikt.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.