Het voorjaarsprogramma van Platform C | Volksuniversiteit Amstelland omvat een ‘talentenklas’ tekenen voor kinderen van 6-12 jaar die zich professioneel willen ontwikkelen. Daarin zijn nog plaatsen vrij. De cursus start op zaterdag 12 mei om 10.30 uur, omvat zes lessen van twee uur en kost € 90.

Docent Annefie van Itterzon neemt haar rol als cultuurinspirator en talentbegeleider zeer serieus, zegt de Volksuniversiteit. Van Itterzon staat bekend om haar internationale collectie kindertekeningen en het coachen van jong schildertalent. De cursus is volgens de organisatie ‘een inspirerende ontdekkingsreis naar het tekenen en schilderen van allerlei soorten dieren, weelderige bloemen en bomen’. Ook wordt werk besproken van bekende kunstenaars.

Are you between 6 and 12 and do you like drawing and painting? Come to Annefie van Itterzon’s course, and join her in an inspiring expedition to draw and paint animals, luscious flora and trees, which will help you understand how a knowledge of nature can create lively works of art. You will also talk about works of famous artists. Annefie van Itterzon aims to inspire cultural development and young talent. She is well-known for her international collection of drawings made by children, and the coaching of young, talented painters. The course is meant for children who have a talent and the wish to develop it further professionally.

Inschrijven is mogelijk via www.vu-amstelland.nl of bij de balie op de derde verdieping van Stadsplein 99.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.