Samen met de BlitsFlits Crew presenteert P60 de negende editie van Welcome To Highschool. Zaterdag 30 juni (20.00 uur) komt wordt daar een groep 8 eindfeest van Amstelveen en omstreken gehouden.

Na de zomervakantie is het tijd om naar de middelbare school te gaan. Alle groep 8’ers krijgen een bandje van de school waar ze na de zomer de komende jaren zullen doorbrengen. Zo weet de leerlingen welke mensen ook naar hun nieuwe school gaan en kunnen zij toekomstige mede-brugpiepers makkelijk herkennen en alvast een beetje leren kennen, is de bedoeling.

Let op: na afloop moet iedereen in P60 worden opgehaald door een ouder of verzorger. Ze mogen niet zonder begeleider naar buiten. Het feest duurt van 20:00 tot 23:00. Uiteraard mogen ze wel eerder in P60 worden opgehaald.

De BlitsFlits crew bestaat uit een groep jongeren die elke maand in Ontmoetings-centrum De Meent een disco organiseren voor iedereen die in groep 7 en 8 zit, en doen dit al vele jaren.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.