Met naar eigen zeggen ook een nieuwe formule heeft ABN AMRO een dito kantoor geopend aan Sandbergplein 24 in het Stadshart. Meer informatie op www.stadshartamstelveen.nl 

Het is een pilot-kantoor, waar de bank nieuwe oplossingen en technologieën uitprobeert, en daarom flexibel van opzet. Online, mobiel en beeldbankieren worden steeds vaker wordt ingezet. De bank zegt het belangrijk te vinden dat klanten hun bankzaken kunnen doen op de manier die zij wensen, waar en wanneer zij dat willen. Daarvoor is in het nieuwe kantoor de ruimte, meldt ABN AMRO.

de verbouwing zijn energiebesparende voorzieningen aangebracht, waardoor dit pand energielabel A heeft. Daarnaast vroeg de bank leveranciers bij de verbouwing zoveel mogelijk materialen te gebruiken die al een leven achter de rug hebben. “Deze circulaire aanpak levert mooie dingen op. Zo loop je het kantoor bijvoorbeeld binnen over een vloermat van tuftdoek, gemaakt van lege PET-flessen en gerecyclede garen van o.a. Urker visnetten en zijn de wandpanelen gemaakt van oude pallets uit heel Europa”, zegt Selma van Staveren, Marketing Communicatieadviseur a.i. van de bank.

1 REACTIE

  1. Een weinig klantgericht nieuw kantoor heb ik moeten vaststellen. Op alle fronten is er in dienstverlening achteruit gegaan: binnen nog maar één unit om geld op te nemen. Buiten nog maar twee. Ook het aantal PC’s om bankzaken te kunnen doen is teruggebracht. Kortom de klant moet binnenkort nog meer betalen voor steeds minder dienstverlening. De bankwereld heeft het blijkbaar nog immer niet begrepen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.