In Schouwburg Amstelveen staat Dirk Scheele Zondag 29 april (14.00 uur) met zijn kindervoorstelling Feest (2 tot en met 7 jaar). Hij speelt bekende kinderliedjes tijdens een popconcert en is al bij veel kinderen bekend van zijn dagelijkse tv-serie op Nickelodeon, zijn theatershows, zijn razend drukbezochte YouTube-kanaal en de stapel kinder-cd’s die hij uitbracht.

Ditmaal komt hij naar Schouwburg Amstelveen met een echte rock-‘n-roll band. Samen met een basgitarist, toetsenist, drummer en een hartveroverende zangeres speelt hij tijdens een popconcert voor kinderen vanaf 2 jaar zijn leukste en bekendste kinderliedjes. Daarnaast wordt er ook muziek gemaakt met emmers, sleutelbossen, ballonnen en mondharmonica’s. Bovendien verandert het concert in een daverend dansfeestje als alle aanwezige kinderen nieuwe dansjes leren op een swingende discodance medley van Dirks liedjes.

Seizoen 2018-2019
De voorbereidingen voor theaterseizoen 2018-2019 zijn in volle gang bij Schouwburg Amstelveen. Donderdag 26 april staat de nieuwe programmering online. Vrijdag 4 mei valt de seizoensbrochure op de mat bij bezoekers die de afgelopen twee seizoenen tijdens de vroegboekperiode kaarten hebben besteld. Op zaterdag 19 mei om 10.00 uur start de online voorverkoop, deze duurt t/m zondag 10 juni.
Op dit moment zijn er echter al een aantal voorstellingen uit seizoen 2018-2019 in de verkoop. Zo kunt u zich nu alvast van een mooie plek in de zaal verzekeren. Een aantal cabaretvoorstellingen was in seizoen 2017-2018 zo succesvol dat ze terugkeren. Zo zijn het cabaret duo Van der Laan & Woe op donderdag 18 oktober weer van de partij, net als Ton Kas met KAKMAKER op vrijdag 9 november. Ali B staat ook op woensdag 19 december weer met zijn show Koorts in de Grote Zaal. Niet alleen cabaretvoorstellingen, ook de Alex Klaasen revue – Showponies keert wegens groot succes terug en wel op woensdag 3 oktober. Tot slot zijn ook Harrie Jekkers & Klein Orkest opnieuw te zien met Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug op donderdag 2 mei in 2019.

Nieuw en al in de verkoop, is onder meer Evita op dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 november. Een nieuwe, groots opgezette versie van de wereldberoemde musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, met sterspelers als Brigitte Heitzer en René van Kooten. Daarnaast is de psychologische theaterthriller Judas, gebaseerd op de bestseller van Astrid Holleeder op vrijdag 7 en zaterdag 8 december a.s. te zien in de Grote Zaal van Schouwburg Amstelveen.

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen gaat u naar  www.schouwburgamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.