Frankrijk mag dan een belangrijk vakantieland voor veel Nederlanders zijn, het is wel gemakkelijk als men zich een beetje in het Frans verstaanbaar kan maken. Daarom begint de Volksuniversiteit Amstelland , onderdeel van Platform C, dinsdag 24 april om 19:00 uur de cursus ‘Frans voor op vakantie’.

Die omvat zes lessen van twee uur voor iedereen die zich verstaanbaar wil kunnen maken op vakantie in Frankrijk. In deze beginnerscursus komen diverse dagelijkse situaties aan bod zoals boodschappen doen, een reservering maken, eten in een restaurant en persoonlijke informatie geven.

De grammaticale structuren en uitdrukkingen die nodig zijn om je in dergelijke situaties goed te kunnen redden worden behandeld. Een leerzame korte cursus voor wie alvast in vakantiestemming wil komen. Prijs: € 125. Inschrijven is mogelijk via www.vu-amstelland.nl of bij de balie op de derde verdieping van Stadsplein 99.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.