Zaterdag stond Stadshart Amstelveen volledig in het teken van het Unexpected Glamour Event met een bijzondere ‘PINK’-touch. Modeliefhebbers werden getrakteerd op de ultieme beautydag met korting, workshops en een Meet & Greet met Mascha Feoktistova bekend van het populaire YouTube-kanaal Beautygloss.

Mascha deelde de laatste beautytrends en gaf antwoord op alle make-upvragen van de vele bezoekers. Naast de komst van Mascha waren er tal van andere drukbezochte activiteiten, zoals een vriendinnen fotoshoot, beautyworkshops en een touch-up van het cosmeticamerk MAC Cosmetics i.s.m. de Bijenkorf. Ook de 1.000 beauty goodiebags voor Personal Shopping Card houders waren binnen no-time vergeven. Voor meer informatie zie stadshartamstelveen.nl

Nog meer shopplezier  

Tijdens de feestelijke ‘PINK’ editie ontvingen bezoekers tot 20% korting bij diverse winkels. Daarbij wonnen de meest creatieve modeliefhebbers €250 shoptegoed, die dankzij de korting extra goed besteed kon worden. Zij maakte de beste ‘Insta-spot’ foto en deelde deze via #stadshartamstlvn. Vershart trakteerde het winkelend publiek op de lekkerste hapjes en de shop experience was compleet dankzij live-muziek van Laurens Mensink en Saskia Iris

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.