Zaterdag stond Stadshart Amstelveen volledig in het teken van het Unexpected Glamour Event met een bijzondere ‘PINK’-touch. Modeliefhebbers werden getrakteerd op de ultieme beautydag met korting, workshops en een Meet & Greet met Mascha Feoktistova bekend van het populaire YouTube-kanaal Beautygloss.

Mascha deelde de laatste beautytrends en gaf antwoord op alle make-upvragen van de vele bezoekers. Naast de komst van Mascha waren er tal van andere drukbezochte activiteiten, zoals een vriendinnen fotoshoot, beautyworkshops en een touch-up van het cosmeticamerk MAC Cosmetics i.s.m. de Bijenkorf. Ook de 1.000 beauty goodiebags voor Personal Shopping Card houders waren binnen no-time vergeven. Voor meer informatie zie stadshartamstelveen.nl

Nog meer shopplezier  

Tijdens de feestelijke ‘PINK’ editie ontvingen bezoekers tot 20% korting bij diverse winkels. Daarbij wonnen de meest creatieve modeliefhebbers €250 shoptegoed, die dankzij de korting extra goed besteed kon worden. Zij maakte de beste ‘Insta-spot’ foto en deelde deze via #stadshartamstlvn. Vershart trakteerde het winkelend publiek op de lekkerste hapjes en de shop experience was compleet dankzij live-muziek van Laurens Mensink en Saskia Iris

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here