Eenhoorn (links) en Bot

Burgemeester Bas Eenhoorn en demissionair wethouder sport Peter Bot blijken zondag toeschouwers te zijn geweest bij de derby Sporting Martinus-Roda ’23 op sportpark Overburg.

“Een geweldige derby”, oordeelt Bas Eenhoorn. Hij wijst er op dat al in de eerste minuut een doelpunt voor Martinus werd gescoord en meteen daarna een paar doelpunten van Roda. “Jammer dat er in de tweede helft niet meer gescoord werd”, zegt hij. “De ruststand, 2-4, was dus ook de einduitslag.”

Peter Bot vindt het bewonderenswaardig dat er ondanks het slechte weer toch nog bijna duizend toeschouwers op de wedstrijd zijn afgekomen. “Dat maakt wel duidelijk dat deze derby volop leeft in onze stad”, zegt hij.

Voorafgaand aan de wedstrijd hebben de burgemeester en wethouder kennisgemaakt met de besturen van Sporting Martinus en Roda ’23.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.