In het Stadshart is een vestiging van kleding- en schoenenketen Old South open gegaan. Volgens het winkelcentrum is daarmee het aanbod aan kindermerkkleding en schoenen verruimd. Old South zit in het Binnenhof, naast The Body Shop. De winkel, met fashion voor kids, verkoopt een aanbod van hippe merken als American Outfitters, Calvin Klein, Moschino, Scotch R’Belle en Zadig & Voltaire. De samengestelde collectie bevat items voor baby’s, kids en tieners in de maten 46 t/m 188 en wisselt regelmatig. Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl

Old South

Met de nieuwe winkel in Amstelveen is de grote wens van eigenaar en franchisehouder Marjon Kruis in vervulling gegaan. “Als inwoner van Amstelveen loop ik heel vaak door het winkelcentrum Stadshart en altijd gaat mijn ondernemershart dan kloppen Het is een prachtig winkelcentrum waar eigenlijk maar één ding ontbreekt, een mooie lifestyle store voor kinderen met allemaal mooie merken. Met de opening van Old South is Amstelveen nu pas echt compleet”, zegt ze.

Old South verkoopt – overigens ook via een webshop – o.a. kleding en schoenen van Il Gufo, Elisabetta Franchi, Woolrich, Zadig & Voltaire, Philipp Plein, Colmar, Parajumpers, American Outfitters, Armani, Lui-Jo, Billieblush, EA 7, Ugg, Clic, Naturino, Bardossa, Patrizia Pepe, Marc Jacobs, Airforce, Antony Morato, Hunter, Replay jeans, Calvin Klein, Le temps de cherises, Pepe jeans en MarMar. https://www.oldsouth.nl/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.