Het Nationaal Bureau Sport Stimulering organiseert onder de noemer Sportivun tijdens de vakanties Sportkampen in Amstelveen voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar. Behalve sporten ligt daar de nadruk op plezier en vriendjes maken. Tijdens die vakanties kunnen de ouders door blijven werken. De ‘kampen’ worden gehouden de sporthal in De Meent aan Orion 3.

In de sportkampen – tijdens mei-, zomer- en herfstvakantie – wordt gedaan aan knotshockey, bunkertrefbal, handbal, bubbelvoetbal en er is ook een springkussen. Elke dag begint om 09:00 en eindigt om 17:00. De kampen zijn voor kinderen van 4-6 en 7-10 jaar. In de zomervakantie kan gekozen worden tussen drie of vijf dagen kamp, in de andere vakanties duren de kampen drie dagen. Kosten voor drie dagen kamp €99 en voor vijf €165.

Professionele begeleiding

De begeleiders hebben allemaal een sportachtergrond. Ze letten erop dat de kinderen verantwoordelijk sporten, goed eten en drinken en voldoende rust krijgen. Sportivun zorgt voor een goed verzorgde lunch, een bidon met limonade en tussendoortjes.

Sportbedrijf Amstelveen, eigenaar van de sporthal De Meent, zet zich net als Sportivun in om zoveel mogelijk mensen in Amstelveen te laten bewegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.