Op donderdag 12 april (20.00 uur) is Dina-Perla Portnaar te gast bij Boekhandel Blankevoort aan de Rembrandtweg 649. Zij zal spreken over haar boek  Exodus uit de vuurtoren. Dina-Perla groeide op in een strenge orthodox-joodse omgeving. Thuis werd ze min of meer geterroriseerd door haar psychisch zieke moeder en haar halfbroer. Op haar achttiende ontvluchtte ze het ouderlijk huis en verbrak al het contact. Veertien jaar na dit beslissende moment heeft ze haar verhaal opgeschreven.

Dina-Perla Portnaar (1985) is in het dagelijks leven verteller, vertaler, consultant, presentator en veranderaanvoerster. Daarnaast houdt ze zich bezig met thema’s als female empowerment, emancipatie, diversiteit, bedrijfskunde en media. In april verschijnt haar tweede boek.

Inloop vanaf 19:30 uur. Vooraf is er koffie en thee, na afloop een vragenronde, aansluitend een drankje en gelegenheid om met de schrijfster in gesprek te gaan en uw exemplaar van haar boek te laten signeren.

Gezien het beperkte aantal stoelen wordt gevraagd aanwezigheid door te geven via boekhandelblankevoort@planet.nl of 020 6455694.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.