Na drie voorrondes vindt op vrijdag 4 mei de finale plaats van de Popprijs Amstelland 2018 in Poppodium P60. In drie voorrondes hebben zes finalisten de jury en het publiek weten te overtuigen. Zij mogen zichzelf in de finale opnieuw bewijzen aan de vakkundige jury.

Op vrijdag 10 maart tijdens de eerste voorronde zijn de eerste finalisten voor 4 mei bekend gemaakt. Minor Citizen en Mr. Ray Bass hebben tijdens deze ronde een plek in de finale weten te veroveren. De overige finalisten zullen de komende weken nog bekend gemaakt worden tijdens de overige voorrondes. Die vinden plaats op vrijdag 23 maart en zaterdag 7 april in N201 Aalsmeer.

De bands worden door een zeer deskundige jury beoordeeld op originaliteit, techniek, creativiteit en podiumpresentatie.

De Popprijs Amstelland wordt jaarlijks georganiseerd vanuit P60 en N201. De bandcompetitie biedt talentvolle bands uit de omgeving Amstelland en Meerlanden de kans om hun talent te laten zien. De deelnemende bands maken hierbij kans op een prijzenpakket.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.